Oppussing

Før eller siden ser man behovet for å pusse opp boligen sin. Det er mange grunner til dette. Mange velger å pusse opp fordi de har bodd i samme bolig i lang tid og ønsker å fornye og friske opp. Andre har kjøpt en bolig de gjerne vil pusse opp og tilpasse sin egen, personlige stil. Det kan også være at man oppdager feil og mangler eller mindre fungerende løsninger man ønsker å forbedre.

Et naturlig førstevalg i Stange og Hamar

Uansett hva grunnen til å pusse opp skulle være, så lønner det seg å velge profesjonelle fagfolk til å gjøre jobben. Da får du et resultat du kan leve godt med i lang tid fremover og arbeid utført i henhold til et oppdatert regelverk. Alle tømrerne som er ansatt i Byggmester Svein Adolfsen AS har lang erfaring fra byggebransjen og den fagkunnskapen som kreves for å gi deg det beste resultatet.

Oppussing eller rehabilitering?

Når det er snakk om oppussing, er det som regel snakk om mindre endringer i boligen. Dette kan for eksempel være å modernisere boligens uttrykk eller friske opp eksisterende løsninger. Større og mer omfattende endringer, som skifte av vinduer, dører og andre byggearbeider på boligens konstruksjon, går inn under rehabilitering.

Les mer om hvilke tjenester vi tilbyr i forbindelse med rehabilitering her.

Kontakt oss for gratis befaring

Dersom du vurderer å pusse opp din bolig, kommer vi gjerne på en gratis befaring og gir deg råd i forbindelse med hvilke endringer det kan være lurt å foreta seg. Vi har lang erfaring med slike endringer og ser muligheter der andre ser utfordringer.

Kontakt oss gjerne via vår hjemmeside dersom du har spørsmål om oppussing, eller ønsker gratis befaring. Du finner vår kontaktinformasjon her.