Påbygg

På et tidspunkt i livet opplever de aller fleste at de ønsker seg større plass. Det kan være utallige grunner til at man har behov for å utvide boligen sin. Kanskje er det på grunn av at familien blir større, at noen har fått seg en ny og plasskrevende hobby eller at man har behov for mer lagringsplass. Uansett hva grunnen måtte være, så kan det være en god løsning for deg å bygge på din bolig.

Hva er påbygg?

Påbygg er, i motsetning til tilbygg, en utvidelse av boligens areal uten at boligens grunnflate utvides. I de aller fleste tilfeller er det snakk om en utvidelse i form av en ny etasje eller liknende. Det kan også gjelde bygging av for eksempel vedbod på balkong. Dette er mindre omfattende enn tilbygg.

Her kan du lese mer om våre øvrige tjenester: Nybygg, tilbygg, rehabilitering og oppussing av bolig.

Vi tilbyr påbygg i Hamar og på Stange

Våre tømrere har lang erfaring med påbygg og bistår gjerne våre kunder med dette. Blant våre medarbeidere finner du både mestere, fagfolk og lærlinger. Hos Byggmester Svein Adolfsen jobber vi sammen for å oppfylle dine boligdrømmer og gi deg en bolig du kan trives med i mange år fremover.

Kontakt oss for gratis befaring

Hvis du har spørsmål om hvilke muligheter du har for å bygge på din bolig, kan du kontakte oss for en gratis befaring. Med vår lange erfaring i bransjen har vi den kunnskapen som kreves for å kunne gi deg gode råd og avdekke alle mulighetene som ligger i din eksisterende tomt og bolig. Vi ser løsninger der andre ser utfordringer!

Kontakt oss i dag, du finner vår kontaktinformasjon her.