Rehabilitering av bygg

Dersom du har en eldre bolig er det sannsynlig at det vil være nødvendig å rehabilitere i løpet av de neste årene. Siden 1990 har det kommet en rekke nye lover og forskrifter som eldre boliger ikke tilfredsstiller og det kan være lurt å oppgradere boligen slik at den svarer til dagens standarder. Dette øker boligens verdi samtidig som det vil gi deg en bolig det er mer komfortabelt å bo i.

Etterisolere og energieffektivisere

En bolig som er komfortabel å bo i er godt isolert og ventilert. Det var ikke like mye fokus på dette for bare 20-30 år siden og mange eldre boliger har stort forbedringspotensiale her. Ved å etterisolere din bolig sørger du for bedre inneklima, samt en mer energieffektiv bolig. Dette er en god investering for både deg og miljøet.

Rehabiliterer boliger på Stange og i Hamar

Byggmester Svein Adolfsen har holdt på i over 30 år og har derfor lang erfaring med å rehabilitere boliger i Stange- og Hamar-området. Vi har ti tømrere som utfører arbeidet med den største nøyaktighet og alltid gjør så godt de kan for at kunden skal bli fornøyd med resultatet.

Pusse opp eller rehabilitere?

Å rehabilitere en bolig er mer omfattende enn å pusse den opp. Når det er snakk om rehabilitering, er det ofte snakk om større endringer i boligens konstruksjon som for eksempel skifte av gamle dører og vinduer. Oppussing omfatter derimot mindre endringer og modernisering av boligen.

Her kan du lese mer om hvilke tjeneste vi tilbyr i forbindelse med oppussing.

Kontakt oss for en gratis befaring

Dersom du er usikker på hvordan du skal rehabilitere din bolig, kan du kontakte oss og be om en gratis befaring. Med vår lange erfaring i bransjen ser vi raskt hvilke muligheter som ligger i din bolig og kan komme med gode, kostnads- og energieffektive løsninger for nettopp din bolig.

Du finner vår kontaktinformasjon her.